Sütésoktatás és bírói képzés

Sütésoktatás és bírói képzés

Sütésoktatás Marco Agostinivel! Április 17. (szerda), Big Papa Terrace, Sepsiszentgyörgy – 60 EUR

Marco Agostini imádja a gasztronómiát! 15 év tapasztalattal rendelkezik a BBQ terén. Aktívan részt vesz a gasztronómiai életben, sok kezdeményezés felkarolója. Marco az Olaszországi Sommelier Egyesület, valamint Olaszországi Sajtkóstolók tagja. Ennek a sokoldalú tapasztalatnak köszönhetően lett Marco sokoldalú profi, akit már úgy tartanak számon, mint a gasztronómiai irányzatok és technikák befolyásolója – így a kreatív barbecué is. A BBQ különösen a kedvence, és szándéka, hogy ugyanolyan magas szintre emelje, mint a többi elismert konyhát.

Gyere és csatlakozz a BBQ kedvelők köréhez egy profi sütésoktatáson, amit Marco vezet! A „tananyag” közt szerepelnek a BBQ fortélyai és a Kansas City Barbecue Society is, így elsajátíthatod vagy éppen tökéletesítheted a sütési technikákat a KCBS szabályai és elvárásai szerint.

OktatásDátumIdőpontHelyszín
SütésoktatásÁprilis 17 (szerda)9.30 – 18.30Big papa Terrace,
Sepsiszentgyörgy

Bírói képzés Haymo Gutweniger és Petra Rebenstorf KCBS képviselőkkel – Április 17. (szerda), Big Papa Terrace, Sepsiszentgyörgy – 40 EUR

Haymo hobbi szinten 1992 óta barbecue-zik, grill és barbecue kurzusokat 2012 óta tart, 2014 óta a KCBS tagja, 2015 óta a KCBS képviselője, 2016 óta a KCBS Versenybírója, 2019 januárjától pedig az Igazgatótanács egyetlen európai tagja. A grillezés és a barbecue a hobbija, imád a barbecue családjával együtt sütögetni és továbbadni a barbecue iránti szeretetét és rajongását.

Petra felügyelete és irányítása alatt zajlott a 2018. június 8-10. között szervezett sepsiszentgyörgyi Transylvanian BBQ Festival versenyszimuláció. A rendezvényt Petra így értékelte: „Büszke vagyok a helyi szervezőkre és a versenyzőkre!” A gyerekének érzi a versenyt, hisz ő „bábáskodott” felette, ezért izgatottan várja a Mikó-kastély udvarára tervezett rendezvényt.

Csak a KCBS által kiképzett és hitelesített versenybírók (CBJ) bíráskodhatnak a versenyen. Ha Te is szeretnél versenybírói jogosítványt, jelentkezz a képzésre!

OktatásDátumIdőpontHelyszín
Versenybírói képzés*Április 17 (szerda)12.30 – regisztrációBig papa Terrace Sepsiszentgyörgy
13.00 – 19.30

*A versenybírói képzésre befizetett díj tartalmazza az 1 éves KCBS tagságot.

csomaszidonia@visitcovasna.com, 0746 – 110 766