Curs de gătit și pregătire de arbitri

Curs de gătit și pregătire de arbitri

Curs BBQ cu Marco Agostini – 17 aprilie (miercuri), Big Papa Terrace, Sfântu Gheorghe – 60 EUR

Marco Agostini are o pasiune pentru toate aspectele ale gastronomiei. De asemenea, are o experiență de 15 ani în domeniul BBQ. Joacă un rol important în gastronomie, fiind un promotor al multor inițiative. Marco este membru al Asociației de Sommelier din Italia și membru al Organizației Naționale al Degustătorilor de Brânză. Experiența cu mai multe fațete a făcut din Marco un profesionist versatil, care este considerat capabil să influențeze tehnicile și tendințele din sectorul culinar, astfel și al noilor concepte de BBQ creativ. Marco dorește să ridice gătitul la BBQ la același nivel cu cele mai apreciate bucătării.

Vino și alătură-te iubitorilor de BBQ la un curs de gătit profesional, susținut de Marco! Printre „materialele didactice” figurează metodele tainice ale gătitului la BBQ, dar și Kansas City Barbeque Society, astfel, vei putea dobândi/îmbunătăți tehnicile de gătit conform regulilor și așteptărilor KCBS.  

CursDataOraLocația
Curs de gătit BBQ17 Aprilie (miercuri)9.30 – 18.30Big papa Terrace,
Sfântu Gheorghe

Formarea arbitrilor cu Haymo Gutweniger și Petra Rebenstorf – 17 aprilie (miercuri), Big Papa Terrace, Sfântu Gheorghe – 40 EUR

Haymo face barbecue la nivel de hobby încă din 1992, ține cursuri de barbecue și grill din anul 2012, din anul 2014 este membru KCBS, a devenit reprezentant al KCBS din 2015, este arbitru al concursurilor KCBS din anul 2016, și din ianuarie 2019 este singurul membru european al Consiliului Director KCBS. Gătitul pe grill sau cu BBQ este un hobby al său, îi place să gătească împreună cu familia lui de BBQ, precum să împărtășească iubirea sa de BBQ.

Petra a supravegheat și a condus Simularea concursului Transylvanian BBQ Festival, orgnizat în Sfântu Gheorghe, în perioada 8-10 iulie 2018, s-a desfășurat sub supravegherea și conducerea Petrei. Evaluând evenimentul, Petra a declarat: „Sunt foarte mândră de organizatorii locali și de echipele concurente!” Consideră acest concurs ca un copil al ei, deoarece ea „a moșit” la nașterea acestuia, motiv pentru care abia așteaptă evenimentul programat a avea loc la castelul Mikó din Olteni.

Numai arbitrii formați de KCBS care posedă titlul de Certified Barbeque Judges (CBJ) pot participa la jurizarea concursului. Dacă ai dori și tu să obții licenţa de arbitru, înscrie-te la acest curs!

CursDataOraLocația
Formare arbitrilor*7 Aprilie (miurcuri)12.30 – înregistrareBig papa Terrace Sfântu Gheorghe
13.00 – 19.30

* Taxa de participare la cursul de formare al arbitrilor include taxa de membru KCBS pentru 1 an.

csomaszidonia@visitcovasna.com, 0746 – 110 766