BBQ Festival 2021

Transylvanian BBQ Festival este anulat

Din cauza pandemiei și a situației medicale actuale, ediția din 2021 a Festivalului Transylvanian BBQ este anulată.

Reprezentanții KCBS la Transylvanian BBQ Festival

Pregătirile și concursul sunt supravegheate de către doi reprezentanți ai KCBS:

Haymo Gutweniger

Membru în Consiliul Director al KCBS

Italia

Grătarul și BBQ sunt pasiunea lui, îi place să fie împreună cu familia BBQ și să răspândească dragostea pentru barbecue. De asemenea, îi place să vorbească despre această pasiune a lui, deoarece astfel poate atrage noi membri în familia BBQ. Potrivit lui Haymo, cei care parctică barbecue, sunt oameni deschiși, nu le pasă de originea persoanelor. Membrilor familiei barbecue le place să fie împreună, fiindcă iubesc cu adevărat ceea ce fac.

Haymo face barbecue încă din 2012, ține cursuri de barbecue și grill din anul 2012, conduce Academia Weber Grill din 2015 și este membru KCBS din iunie 2014. A devenit reprezentant KCBS la sfârșitul anului 2015, Juriu Acreditat KCBS la sfârșitul lui 2016, și este membru al Consiliului Director din ianuarie 2019.

Petra Rebenstorf

KCBS Master Judge

Olanda

După ce în 1991 a petrecut șapte luni în America de Nord, gătitul în aer liber a devenit metoda ei favorită de a găti orice fel de mâncare. Metoda americană de BBQ este un fel de virus. Odată ce l-ai luat, este greu să scapi de el.

Ea crede că cea mai bună mâncare este cea împărtășită cu familia și prietenii. Niște legume și carne pe barbecue sau pe grill, compania celorlalți și o conversație bună cu băutura preferată în mână, reprezintă modalitatea perfectă de a petrece timpul liber.

Petra a supravegheat simularea Transylvanian BBQ Festival din centrul municipiului Sfântu Gheorghe în perioada 8-10 iulie 2018. După terminarea evenimentului a declarat că este foarte mândră de organizatori și de echipele concurente.

Abia așteaptă oficialul Transylvanian BBQ Festival din Olteni, între 17-19 mai 2019, pe care îl consideră un pic ca fiind copilul ei.

Harry Havinga

SCA

Olanda

Harry Havinga este persoana care a adus SCA (Steak Cookoff Association) în Europa și primul care a ținut curs de pregătire pentru juriu în 2018, în Sand în Taufers (Italia), la concursul Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest. Tot el organizează concursul Tony Stone low&slow BBQ Competition.

BBQ Noutăți

aprilie 24, 2020

Transylvanian BBQ Festival 2020 este anulat

Din cauza stării de urgență actuale și a restricțiilor privind libertatea de mișcare individuală, ediția din acest an al Festivalului […]