17 - 19 Mai

Barbeque

Festival 2019

Castelul Mikó, Olteni

BBQ Festival 2019

Transylvanian BBQ Festival

Vă invităm să participați la Transylvanian BBQ Festival care va avea loc în curtea castelului Mikó din Olteni în perioada 17-19 mai! Este singurul concurs oficial de barbecue în România organizat sub egida KCBS.

Pe lângă mâncărurile delicioase, vă așteptăm cu muzică de fanfară, dansuri și cântece populare, programe interactive pentru copii. Luați cu voi prietenii și familia!

17-19

Mai 2019 Castelul Mikó, Olteni

ticket

Înregistrare juriu

ticket

Curs (formare juriu)

40

Reprezentanții KCBS la Transylvanian BBQ Festival

Pregătirile și concursul sunt supravegheate de către doi reprezentanți ai KCBS:

Haymo Gutweniger

Membru în Consiliul Director al KCBS

Italia

Grătarul și BBQ sunt pasiunea lui, îi place să fie împreună cu familia BBQ și să răspândească dragostea pentru barbecue. De asemenea, îi place să vorbească despre această pasiune a lui, deoarece astfel poate atrage noi membri în familia BBQ. Potrivit lui Haymo, cei care parctică barbecue, sunt oameni deschiși, nu le pasă de originea persoanelor. Membrilor familiei barbecue le place să fie împreună, fiindcă iubesc cu adevărat ceea ce fac.

Haymo face barbecue încă din 2012, ține cursuri de barbecue și grill din anul 2012, conduce Academia Weber Grill din 2015 și este membru KCBS din iunie 2014. A devenit reprezentant KCBS la sfârșitul anului 2015, Juriu Acreditat KCBS la sfârșitul lui 2016, și este membru al Consiliului Director din ianuarie 2019.

Petra Rebenstorf

KCBS Master Judge

Olanda

După ce în 1991 a petrecut șapte luni în America de Nord, gătitul în aer liber a devenit metoda ei favorită de a găti orice fel de mâncare. Metoda americană de BBQ este un fel de virus. Odată ce l-ai luat, este greu să scapi de el.

Ea crede că cea mai bună mâncare este cea împărtășită cu familia și prietenii. Niște legume și carne pe barbecue sau pe grill, compania celorlalți și o conversație bună cu băutura preferată în mână, reprezintă modalitatea perfectă de a petrece timpul liber.

Petra a supravegheat simularea Transylvanian BBQ Festival din centrul municipiului Sfântu Gheorghe în perioada 8-10 iulie 2018. După terminarea evenimentului a declarat că este foarte mândră de organizatori și de echipele concurente.

Abia așteaptă oficialul Transylvanian BBQ Festival din Olteni, între 17-19 mai 2019, pe care îl consideră un pic ca fiind copilul ei.

Echipe

FOOD’VENTURE (RO)

LENGYEL Szabolcs

Masters of fire (NL)

Robert Janmaat

PureBBQ (NL)

Joris de Bruin

iQ (NL)

Richard Wagers

Program pentru echipe

BBQ Noutăți

mai 9, 2019

Concert Taxi la Transylvanian BBQ Festival

Concert Taxi la Transylvanian BBQ Festival Smokerele vor fi pornite peste o săptămână Concerte Taxi, Republic, Zanzibár și Bojtorján vor […]

aprilie 15, 2019

Curs BBQ în Sfântu Gheorghe, cu un instructor de talie mondială

Concurs internațional care urmărește promovarea culturii gastronomice americane În avanpremiera Festivalului BBQ din acest an, în data de 17 aprilie, […]

februarie 2, 2019

Transylvanian BBQ Festival Covasna a fost inclus în calendarul oficial al concursurilor Kansas City Barbeque Society

Transylvanian BBQ Festival, eveniment care va avea loc în acest an în perioada 17-19 mai, în curtea castelului Mikó din […]